Wat serveren we?

Maak kennis met onze keuken

Onze chefkok zorgt dagelijks voor een vers menu, afgestemd op het seizoen. De gerechten kunnen van dag tot dag verschillen, waardoor we bij Taverne de Kade geen vast menu hanteren. Bij De Kade kun je gezellig en lekker eten, dus soep en brood is standaard van het huis.

Bekijk hieronder een voorproefje van het menu.

Zeker weten dat er een tafeltje is?

Bel alvast met Wijnand:
06 – 51 97 76 46

3 gangen bourgondisch

Laat je verrassen en geniet van 3 heerlijke gerechten, op jouw wensen afgestemd. Als je aangeeft waar je zin in hebt of wat je vanavond liever niet eet, maakt de keukenbrigade speciaal een menu voor jou.

Voorgerechten

Dagelijks een andere soep, passend bij het seizoen, krijg je standaard van het huis. Heb je zin om eerst even gezellig te borrelen? Met een Kade plankje wordt je verwend met verschillende verse kleine gerechtjes, een verzameling lekkernijen voor 2 of meer personen.

Hoofdgerechten

Lekker en gezellig eten betekent bij De Kade dat er wisselende seizoensgerechten worden geserveerd. Vast op de kaart staat onze welbekende “Kade steak”, een mooie steak van sukade. Een populaire variant is gevonden in de Texas steak, die pittiger gekruid is.

Natuurlijk hebben we ook verse vis van goede kwaliteit. Dit seizoen staat daarom vanzelfsprekend gebakken paling van Ale de Jager op de kaart, naast andere verse vangst van de week. Voor vegetariƫrs maken we een op maat gemaakt menu.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet, bijpassende seizoensgroente, salade en brander mayonaise.

Nagerechten

Om de avond af te maken kun je van verschillende wisselende nagerechten genieten. Huisfavorieten zijn warm suikerbrood met vanille-ijs, stroop en slagroom, of advocaat met vanille-ijs en slagroom. En natuurlijk kun je bij De Kade terecht voor een prachtig kaasplankje met bijpassende oude port.

Trek gekregen?
Vraag naar de gerechten van vandaag en bel met Wijnand: 06 - 51 97 76 46